Home
Organisatie
Activiteiten
Projecten
Nieuws
Downloads
Ondernemer worden?
Contact

Ondernemer worden?

De binnenstad van Harderwijk biedt volop kansen!

Door de sterke, regionale functie, het toeristische karakter en de mooie historische panden is de binnenstad van Harderwijk een interessante locatie om te vestigen.

Home
Organisatie
Activiteiten
Projecten
Nieuws
Downloads
Ondernemer worden?
Contact

De kracht van Harderwijk

De kracht van Harderwijk

Heeft u plannen om te gaan ondernemen in de Binnenstad van Harderwijk? Misschien is het IkStartSmart. Project interessant!

 

IkStartSmart. Project voor startende ondernemers 

Ben je van plan voor jezelf te beginnen? Van harte gefeliciteerd met deze keuze! Het eigen ondernemerschap is een uitdaging die kan leiden tot ontzettend veel plezier, voldoening en succes. Maar dat gaat niet vanzelf. Het Ikstartsmart-traject, een initiatief van de Kamer van Koophandel, de provincie Geldetrland en de gemeente Harderwijk, kan je op weg helpen naar het doel dat je voor ogen hebt. Niet door voortdurend je hand vast te houden, want je bent natuurlijk niet voor niets zelfstandig ondernemer geworden. Jij geeft aan wanneer je ondersteuning nodig hebt en wij staan vervolgens voor je klaar.

IkStartSmart, jij bepaalt!

Elk bedrijf is anders en ook elke persoon is anders. Niet verwonderlijk is daarom dat jij behoefte hebt aan een heel andere vorm van ondersteuning dan je collega-ondernemer aan het einde van de straat. Wij bieden je dan ook ondersteuning op maat.

Dat begint al bij de keuze van je eigen coach. Al onze coaches zijn ervaren mensen met in de meeste gevallen ook een eigen onderneming. Ze weten dus waar ze over praten. Waarin onze coaches verschillen, is hun aanpak en specialisme. Jij bepaalt zelf welke coach het beste bij jou past!

Behalve een coach hebben we je nog veel meer te bieden. Denk aan ondersteuning bij het opbouwen van je netwerk, een trainingsprogramma om je ondernemingsvaardigheden te verbeteren, een adviespool waar je specifieke vragen kunt stellen aan specialisten met verschillende kennisgebieden of de toegang tot microkrediet.

IkStartSmart, voor wie?

Ben je maximaal vijf jaar geleden begonnen met je eigen bedrijf? Of ben je van plan om binnenkort voor jezelf te beginnen en zijn je ideeën serieus? Dan is IkStartSmart wellicht iets voor jou. In 2016 start er een nieuw traject IkStartSmart.

Kijk voor meer informatie https://ikstartsmart.nl/gelderland/over-ikstartsmart/algemeen

 

Stel een vraag
Interesse?

Ondernemen in de binnenstad van Harderwijk?

“Harderwijk is een bruisende plek om te ondernemen”