Home
Organisatie
Activiteiten
Projecten
Nieuws
Downloads
Ondernemer worden?
Contact

Organisatie

Centrummanagement Harderwijk

Centrummanagement vertegenwoordigd alle ondernemers in retail, horeca en diensten die gevestigd zijn in de prachtige binnenstad van Harderwijk.

Home
Organisatie
Activiteiten
Projecten
Nieuws
Downloads
Ondernemer worden?
Contact

Centrum Management Harderwijk

Centrum Management Harderwijk

In de binnenstad van Harderwijk is de Stichting Centrummanagement Harderwijk actief: een stichting waarin alle ondernemers in de binnenstad (circa 275) zich hebben verenigd. Samen willen ze de binnenstad voor de inwoner en bezoeker van Harderwijk op de kaart zetten.

Dit doen ze door allerlei gezellige activiteiten te organiseren of te ondersteunen, sfeervolle bloembakken en sfeerverlichting in de winkelstraten op te hangen en samen met de gemeente te werken aan een schone, veilige en economisch sterke binnenstad.

Het Centrummanagement is erg belangrijk voor de binnenstad: ondernemers bundelen de krachten om samen te werken aan een sterke binnenstad. Zeker in een tijd dat het economisch moeilijk gaat, is krachtenbundeling en samenwerking van belang om de binnenstad aantrekkelijk en sfeervol te houden. Ook is het Centrummanagement een professionele gesprekspartner voor de gemeente en kunnen ondernemers en gemeente zo samen de schouders zetten onder alle plannen en initiatieven die er in de binnenstad spelen.

De Stichting Centrummanagement werkt nauw samen met andere organisaties in de binnenstad, met name om de stad verder te promoten. Zo wordt er samen met de Stichting Harderwijk Altijd Welkom gewerkt aan een gezamenlijke website om de binnenstad verder te promoten. Ook werkt het Centrummanagement samen met de politie en het wijkbeheer van de gemeente om overlast in de binnenstad aan te pakken. Knelpunten worden besproken en zo mogelijk opgelost.

 

Organisatie

Organisatie

Doelstelling

Speerpunten

Bestuur

Werkgroep Activiteiten

Heerlijk Harderwijk